Øren Hotel

Book nå

Øren Hotel

Reserver her

Øren Hotel

Book nå

Et hjem langt hjemmefra

Øren Hotel ligger i Høyanger, ved Sognefjorden – en av verdens vakreste fjorder. Siden byggeåret i 1918 har hotellet gjennomgått omfattende oppussing og fremstår i dag som et moderne og koselig hotel. Vårt fokus er god, hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser med god og personlig service.

Les mer om oss

Velkommen til Øren Hotel

Overnatting

Alle våre rom har vannkoker og egne bad med dusj og toalett. Rommene vender enten mot fjorden eller mot de mektige fjellene. Noen av rommene har balkong. Vi har 14 dobbeltrom og 11 enkeltrom. Noen av rommene våre kan endres til trippelrom. Book et opphold på post@orenhotel.no eller ring 57 70 76 00.

Mat og drikke

Vi serverer både lokale og internasjonale retter fra vårt svært kompetente kjøkken. Alle hverdager serveres dagens middag, som består av tradisjonell, norsk mat. I tillegg har vi à la carte, pizzameny og vår helt spesielle hamburgarmeny. Vi har også en flott selskapsmeny til ditt arrangement. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.

Møte / Konferanse

Vi har fire møte-/konferanse-/selskapslokaler som rommer fra 2 til 100 personer. Vi tilbyr møter med standard møteromsutstyr som papir, penn, prosjektor, mikrofon og høyttaler. Vi serverer lunsj og pausemat, kaffe, te og mineralvann.

Aktiviteter og opplevelser

Det er ikke vanskelig å fylle dagene med givende aktiviteter i Høyanger! Her finner du, som andre steder i Sogneregionen, spektakulære fjorder og fjell, men også små kulturperler som byr på unike opplevelser. Her kan du finne noe av det Høyanger og områdene rundt har å by på.

Fyll dagene med givende aktivitet

Fjellvandring

Trappene

Rib-turer

Kajakk-padling

Høyangerbadet

Gunnar S. Galleriet

Høyanger Industristadmuseum

Glitne

Stavkirken i Ortnevik

Massnes villmarksmuseum

God service 

Betjeningen vår er alltid klare til å imøtekomme behovene dine, og legger stor vekt på personlig service for å sikre at oppholdet ditt blir så bra som mulig

Minneverdige opplevelser

Vi er opptatt av at alle gjestene våre skal føle seg velkomne og godt ivaretatt hos oss. Enten du er her for jobb eller fritid, ønsker vi å gjøre opplevelsen din minneverdig

Flotte fasiliteter

De moderne fasilitetene våre er designet for å tilfredsstille alle dine behov. Enten du søker avslapping eller produktivitet, er vi det perfekte stedet for deg.

Med unntak av et par tiår har Øren Hotel vært i Øren-slekten siden starten i 1918.

Øren Garden ble solgt til industrien i 1912, og fabrikken startet opp i 1916. To år senere bygde Anna og Hans Øren den delen som består av trevirke. De første årene ble lokalene brukt til kafé, butikk og utleie av rom til fabrikkarbeidere. I 1928 fikk Anna fagbrev og godkjenning for hotelldrift, og hun drev hotellet frem til døtrene Gunnhild og Åslaug overtok i 1958.

Søstrene utvidet i 1960 med en toetasjers betongbygning. I 1978 overtok Grete og Hans Øren, og de bygde på en tredje etasje på bygningen. De satte også opp et tilbygg med pub og flere hotellrom.

På 90-tallet ble hotellet drevet og eid av Turid og Egil Lidal, som også utvidet og moderniserte hotellet.

I 2003 ble hotellet kjøpt av Høyanger Trelastkompani, og dermed var det tilbake i Øren-slekten.

I 2018 feiret hotellet 100 år med drift.

Hva sier kundene våre?

Les mer om hva kundene våre sier på

Logo - tripadvisor

Kontakt oss

Har du behov for overnatting i Høyanger? Ta kontakt med  Øren Hotel for bestilling. Vi vil gjøre vårt beste for at du skal få et flott opphold hos oss.

Tel: 57 70 76 00
E-post: post@orenhotel.no
Elvegata 14, 6993 Høyanger

hCaptcha